Тетрадките Маркер са...

  • ...индивидуално адаптирани към нуждите на вашия корпоративен дизайн.
  • ...произведени в Европа с високо качество и внимание към детайла, отговарящи на стандартите на вашата марка.
  • ...идеалния корпоративен подарък, чрез който може да общувате с вашите клиенти, партньори и служители.
  • ...адаптиран за малки тиражи и бързи поръчки.

Характеристики на тетрадката МАРКЕР

ВИДОВЕ СКРЕПВАНЕ

Тетрадка със спирала

Най-голямото предимство на този тип тетрадка е, че колкото и листа да откъснете тя ще запази цялостта си и ще изглежда добре .. Предлагаме различни дебелини и цветове на спирали. Най-често използваните са сребриста, бяла и черна спирала. Размерът на спиралата е съобразен с дебелината на тетрадката.

Шита тетрадкa

Класически тип скрепване, което се прилага единствено при тетрадките с твърди корици. Ако имате нужда от тетрадка, която да използвате дълго време, този тип на скрепване е подходящия.

Тетрадка с телчета

Тетрадките с телчета са подходящи за малък брой листа, скрепени за корицата. Затова този вид скрепване се препоръчва при производство на каталози, упътвания за употреба, брошури и други хартиени изделия с мека корица. 

С удоволствие ще отпечатаме и подвържем презентацията на вашата компания  или продуктов каталог на вашата марка.

Видове слепване

РАЗМЕРИ

В зависимост от вашите нужди можем да ви предложим тетрадка с различни размери и формати: А4, А5, А6, които са стандартните формати,  както и джобен и мини формат, квадратни или нестандартен формат тетрадки.

Размери

КОРИЦА: ТВЪРДА ИЛИ МЕКА?

Корицата на вашата тетрадка може да бъде твърда или мека. Меката корица е подходяща за тетрадки с малки размери които искате да носите с вас.

Твърдата корица е подходяща за вътрешна употреба - в къщи или в офиса, както и за по-големите размери тетрадки.

МАТЕРИАЛИ ЗА КОРИЦА

За кориците на тетрадките, които произвеждаме ние използваме  различни видове материали - термо активен материал, ламинат, гладки или релефни, както и  хартии в различни цветове - ярки или пастелни.

Notebook covers

БРАНДИРАНЕ

Вярваме, че ефективното брандиране е плод на разговор, в който вие споделяте вашите корпоративни нужди, а ние ви предлагаме дизайна който е най-подходящ за да отговори на тях. Като комбинираме различните техники на брандиране с различни материали за корица, можем да ви предложим - тетрадка от типа delicate branding -  топъл печат допълнен с фолио, или brand window с още по-ефектен детайл - изрязан прозорец в корицата във формата на вашето лого, а самото лого да отпечатаме на подлистника; логото ви може да изпъква релефно на корицата, да е вдлъбнато,  да има частичен лак като акцент върху отделни елементи или да бъде вложено в корицата. Конкретното изпълнение на вашата корпоративна тетрадка зависи от комуникационните цели на марката ви и ние можем да ви посъветваме кой е най-подходящия начин за тяхното реализиране.

ДРУГИ ДЕТАЙЛИ

Визията на вашата корпоративната тетрадка може да бъде обогатена с други екстри, като заоблени ъгли на страниците, цветен ластик, цветни вътрешни страници или специални информационни страници.

Other details
Other details

КОЛИЧЕСТВА

За малки тиражи и бързи поръчки нашите услуги са идеалния избор за постигане на оптимално съотношение между качество и цена. Можеме да ви предложим различни опцииза индивидуално брандиране, както и богат избор от  цветове, размери, материали за корица и ценови категории.

Quantities

ИНФРАСТРУКТУРА

За да можем да ви предложим най-доброто качество корпоративни тетрадки на изгодна цена, ние разполагаме със собствена напълно оборудвана печатна база. Местоположението ни е съобразено с нуждите от редовни доставки и изпращене на пратки.